dilluns, 6 de març del 2017

NOVES COL·LECCIONS A LA NOSTRA BIBLIOTECA

A la nostra biblioteca han arribat noves col·leccions que ja mateix podreu consultar i llegir:

1.-L’editorial Edebé continua ampliant la col·lecció “Els Meus contes preferits de Tren Blau”. Llibres de destacats escriptors i il·lustradors formen aquesta col·lecció adreçada als nostres primers lectors. Contes per llegir en veu alta i descobrir els mil i un detalls de les seves fantàstiques il·lustracions. 


2.-Aquesta vegada l’editorial Edebé publica la col·lecció Quatre amics i mig en format butxaca, 5 llibres amb il·lustracions de la sèrie de televisió del Súper 3.  En Charly, l’Estefi, en Ravenet, en Fred i el seu gos Preciós, “el mig”, han decidit dedicar el seu enginy i la seva perspicàcia a la investigació, per això estan sempre ficats en problemes i intrigues. En Joachim Friedrich amb aquesta col·lecció de misteri ha conquistat milers de lectors arreu del món; llibres que ja s’han traduït a 14 idiomes.


3.-Col·lecció de l’editorial Edebé destinada a Cicle Superior. Amb el seu humor habitual, Maite Carranza es posa de nou en la pell d’un adolescent.
En Víctor es planteja un canvi en la seva vida. S’ha acabat que els seus pares el vegin com un mandrós, un boig del manga, un pelut i un desendreçat. Ho jura. Sí. En Víctor ha tingut una idea. Els personatges: Em dic Víctor, tinc 11 anys i faré sisè de primària. HO JURO!


4.-Volums 2 i 3 de la col·lecció “Oriol Pelacanyes” de l’editorial Baula. L’Oriol Pelacanyes és un noi d’11 anys amb idees esbojarrades que creu que li solucionaran la vida. Històries plenes d’humor i emoció, acompanyades d’unes il·lustracions d’allò més expressives que donen vida al text.
, un pelut i un desendreçat. Ho jura. Sí. En Víctor ha tingut una idea. Els personatges: Em dic Víctor, tinc 11 anys i faré sisè de primària. HO JURO!


5.-2 llibres dels 14 que té la col·lecció “Zona Zombi” de l’editorial Baula. Edat recomanada: a partir dels 10 anys.
Morisville, un petit poble de muntanya, és en realitat un lloc ple de zombis que amenacen els humans. La Colla AZ té la missió de mantenir a ratlla aquests éssers.


  

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada