dimarts, 5 de març del 2013

Un pirata a la nostra biblioteca...Un pirata s'instal·la a la nostra bibliotecaEl vaixell "La Perla" embarranca a les costes de la nostra biblioteca portant-nos a un nàufrag ben especial.

Amb molta sorpresa s'ha descobert un nou habitant de la nostra illa biblioteca. Aquest hivern "La Perla", vaixell famós en els set mars, ha embarrancat a la nostra biblioteca després d'una ferotge tempesta. Malauradament, aquesta temible embarcació pirata s'ha partit per la meitat, deixant a les nostres costes la secció més important, la proa, on hi ha la biblioteca del vaixell i les estàncies del seu capità, el terrible pirata. Tot i que ha sortit del vaixell sense cap ferida, ha vist com part de la seva biblioteca, com ara llibres, instruments de navegació, mapes, cofres...etc. s'han perdut, així que no ens ha d'estranyar que més tard o més d'hora ens tocarà donar-li un cop de mà.
Tot i que en un primer moment el pirata Grey s'ha vist sol en una illa deserta com un nàufrag solitari, ben aviat ha pogut comprovar que realment no era així.
El Cuctantí acull al pirata.
La mascota de la nostra biblioteca, el Cuctantí, que ha estat testimoni de tots aquests fets està encantat d'ajudar al capità pirata més famós dels set mars en la recerca de les seves possesions, i ha organitzat tot un seguit d'activitats que ens ajudaran a conèixer millor al pirata.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada