divendres, 8 de juny del 2012

Tallers d'animació lectora a Primària

El dia de la Biblioteca els alumnes de Primària van fer activitats relacionades amb la lectura.

Els alumnes de primer A van fer una activitat que consistia en representar un personatge d'un conte fent mímica i els companys l'havien d'endevinar.


Els alumnes de primer B van escoltar un conte explicat per la seva mestra amb suport visual i després van fer una activitat molt divertida. Un alumne es posava una diadema on hi havia un nom d'un personatge d'un conte i els altres companys li havien de descriure fins que ho endevinés.


Els alumnes de segon, per parelles, havien de llegir una descripció i fer-ne el dibuix. Van quedar tots ben parats quan van veure que d'una mateixa descripció en sortien dibuixos tan diferents.


Els alumnes de tercer van anar a la biblioteca on van poder llegir els llibres que havien fet entre tots. Dies abans, a l'hora de biblioteca, havien confeccionat llibres per grups.


Els alumnes de quart van fer contes bojos. S'ho van passar molt bé i van riure molt.


Els alumnes de cinquè també van fer històries, però aquesta vegada en grup. Projectada a la pissarra digital alumne per alumne anava escrivint frases.


Els alumnes de sisè van fer un concurs de comprensió lectora. Els alumnes prèviament s'havien llegit uns capítols d'un llibre i la tarda de la Biblioteca per grups es feien preguntes per comprovar que l'havien entès.


Va ser una tarda esplèndida, de treball, de companyarisme, d'originalitat... Tots els nens i nenes s'ho van passar bé, aprenent jugant, i els mestres van fer una bona feina. Felicitats a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada