dimarts, 15 de maig del 2012

Un premi pel bloc de la Biblioteca de l'escola

El bloc de la Biblioteca Centcelles ha guanyat un premi!

Estem molt contents d'haver-lo rebut.

El bloc english and much more ens ha guardonat amb el premi Liebster Blog Award. Estem molt contents i li donem les gràcies.

Els blocs als qui guardonem des de la Biblioteca de l'escola Centcelles són:

Bloc d'aula 6è de primària de l'Escola Guillem de Montgrí. Aquest bloc és ple de recursos tant pels seus alumnes com per a molts altres i també per a mestres. Està en constant actualització i molt ben cuidat. 

Art a l'escola Grèvol. Aquest bloc és relativament nou. Hi podeu trobar des de vídeos fins a activitats per a fer amb els alumnes. 

Biblioteca Escolar Montfollet. En aquest bloc ja han començat a parlar de Sant Jordi. El bloc ofereix gran quantitat de recursos per als mestres i també moltes recomanacions per a pares i alumnes. 

Biblioteca Escola Sant Jordi. Aquest és un bloc molt complert. Hi podeu trobar moltes activitats, des de llibres recomanats pels alumnes fins a enregistraments de lectures.

Biblio-classes. Extraordinari el bloc Biblio-classes. Us hi podeu perdre durant hores i trobar moltes idees per fer amb els vostres alumnes. 



Espero que us hagi agradat rebre el premi tot i venir d'un bloc humil com és el nostre. Estem començant i haver rebut el premi i poder premiar a altres blocs ens omple d'energia per continuar endavant. 




4 comentaris:

  1. Moltes gràcies. Aquest premi ens honora.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A vosaltres, que compartiu amb tots el vostre treball.

      Elimina
  2. Moltíssimes gràcies pel premi que ens heu atorgat des del bloc de la vostra biblioteca. Compartir recursos es fa amb molt de gust. Espero mantenir l'interès.
    Mercè Vila Gelis, responsable de la Biblioteca Montfollet

    ResponElimina
  3. Sou les millors bib´liotecàries del món.
    És nota que us agrada el vostre ofici,suposo que és una vocació.
    Oi que si?
    Incluida la Violeta.Sóc la Alexandra

    ResponElimina