divendres, 13 de gener del 2012

Cavall Fort 50 anys

Ot el Bruixot, Lucky Luke, Jan i Trencapins i els Barrufets, Benet Tallaferro, el Pere Vidal de La casa sota la sorra, Jep i Fidel, Pesquis i Baliga, Sergi Grapes i moltes altres emblemàtiques sèries han desfilat per les seves pàgines des que, el desembre de 1961, el còmic Quina trepa!, de Bono, va il·lustrar la portada del primer número de Cavall Fort. Ha passat mig segle, però l'emblemàtica i entranyable revista, referent per a diverses generacions de joves catalans, continua viva. Fins al punt que per celebrar el 50è aniversari el número de desembre és un especial de 100 pàgines, amb portada de Montse Fransoy, i s'han programat activitats que culminaran a l'abril en una gran festa a l'aire lliure oberta al públic. Tot amb la mirada posada en el futur i amb l'objectiu, entre altres, de «mostrar que, sense abandonar l'esperit que la caracteritza, continua interessant als nens d'avui dia», explica la seva actual directora, Mercè Canela.


Article extret d'ElPeriódico.cat

A l'escola tenim el número 50 de Cavall Fort i molts altres números. Cavall Fort és una revista que està molt bé per animar als alumnes a llegir. Els temes que tracta en els seus articles i els còmics que tant agraden als nens són una motivació per a què els nens i nenes llegeixin.

L'altre dia, a la sessió de biblioteca amb cicle superior, la vam estar fullejant. 






Segurament que després de fer-hi un cop d'ull, els alumnes estaran interessats per llegir alguns dels articles, còmics i fer els passatemps. 

Felicitats Cavall Fort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada